Перейти до основного вмісту

Як виключити свій обліковий запис із списку запрошених партнерів сервісу

Частини цього вмісту могли бути перекладені автоматично або за допомогою штучного інтелекту.
  1. Увійдіть у свій обліковий запис у Digital Service Manager
  2. Натисніть «Налаштування» у меню ліворуч
  3. Виберіть вкладку «Компанія»
  4. Знайдіть опцію «Показати мою компанію в пошуку партнерів у сфері державних послуг» і вимкніть синій перемикач поруч із нею, щоб виключити вашу компанію з пошуку
  5. Прокрутіть сторінку до кінця і натисніть «Зберегти», щоб застосувати зміни та продовжити
Highlightbox

Якщо ви вимкнете цю опцію, ваш компанія більше не буде котируватися на біржі ConnectedCooking і не буде видно клієнтам, які шукають цифрові послуги. Це не впливає на зворотний напрямок — ви як і раніше можете самостійно надсилати запрошення обраним клієнтам.


Чи була ця інформація корисною?

Contact

Зверніться до служби підтримки.

Повідомте нам, як ми можемо вам допомогти.