Перейти до основного вмісту

Як перенести користувача на інший обліковий запис ConnectedCooking

Частини цього вмісту могли бути перекладені автоматично або за допомогою штучного інтелекту.
Highlightbox

Користувач може перейти з одного облікового запису ConnectedCooking на інший, виконавши такі дії: прийняття запрошення з нового облікового запису.

  • Користувач повинен бути запрошений з нового облікового запису ConnectedCooking
  • Як тільки користувач приймає запрошення, його призначено відповідальним за новий клієнтський рахунок
  • Водночас користувач є вилучено зі старого облікового запису
  • Якщо користувач був останній користувач старого облікового запису, обліковий запис буде закривається автоматично. У цьому випадку всі дані щодо управління рецептами та пристроями перераховується на новий рахунок.
  • Якщо новий обліковий запис має менше додаткових функцій (Платні функції) ніж у попередній версії, запрошення не може бути прийнято
  • Якщо старий обліковий запис має без додаткових функцій, запрошення буде завжди працюють

Чи була ця інформація корисною?

Contact

Зверніться до служби підтримки.

Повідомте нам, як ми можемо вам допомогти.