Перейти до основного вмісту

Як розблокувати користувачів

Частини цього вмісту могли бути перекладені автоматично або за допомогою штучного інтелекту.

Що означає «розблокувати користувача»?

Коли ви розблокуєте заблокованого користувача, він зможе знову увійти в систему та користуватися ConnectedCooking у звичайному режимі.


Як розблокувати користувача?

  1. Перейти до appDrawerAdd Drawerbreadcrumb dividerAdministrationbreadcrumb dividerUsers
  2. Пошук для користувач та натисніть на три крапки
  3. Натисніть на Розблокувати користувача
  4. Натисніть на Розблокувати

Чи була ця інформація корисною?

Contact

Зверніться до служби підтримки.

Повідомте нам, як ми можемо вам допомогти.