Перейти до основного вмісту

Як запросити адміністратора або технічного спеціаліста

Частини цього вмісту могли бути перекладені автоматично або за допомогою штучного інтелекту.

Якщо ви бажаєте додати до свого існуючого облікового запису Digital Service Manager ще одну особу зі своєї компанії, ви можете легко це зробити, запросивши її як користувача. Додаткова реєстрація не потрібна.

Highlightbox

Запрошувати нових користувачів можуть лише адміністратори. Як технічний спеціаліст, зверніться, будь ласка, до адміністратора вашої компанії.

Етапи вирішення:

  1. Відкрийте налаштування та виберіть вкладку «Користувачі».
  2. У огляді ви побачите всіх користувачів, пов’язаних з обліковим записом компанії, та їхні ролі (адміністратор або технічний спеціаліст).
  3. Натисніть «Додати користувача».
  4. Виберіть форму звернення та введіть ім’я, прізвище та адресу електронної пошти нового користувача.
  5. Виберіть потрібну роль: адміністратор або технічний спеціаліст. Див. Overview of user rolesLink icon
  6. Надішліть запрошення.
Highlightbox

Зверніть увагу, що з міркувань безпеки запрошення дійсні лише протягом 30 днів.

Що буде далі?

Користувач отримає електронний лист із посиланням для прийняття запрошення. Зверніть увагу: якщо профіль користувача в ConnectedCooking уже існує, користувач повинен вийти з системи, перш ніж натискати на посилання в електронному листі!

  • Ім'я та адреса електронної пошти вводяться автоматично, і користувач може змінити своє ім'я.
  • Користувач повинен встановити пароль.
  • Після цього вони повинні прийняти та підтвердити заяву про згоду та умови користування.
  • Тепер новий користувач може увійти в систему і вважається співробітником вашої компанії.
Highlightbox

Тепер усе готово для запрошеного адміністратора. Однак, якщо ви запросили технічного спеціаліста, спочатку потрібно надати йому доступ до клієнтів, яким він повинен надавати підтримку.

Важливо: Технічні фахівці все одно мають бути прикріплені до клієнтів:

  1. Після успішного прийняття новий користувач з’являється у списку користувачів із призначеною йому роллю.
  2. За допомогою трьох крапок поруч із ім’ям користувача та пункту «Спільні групи» можна вказати, до яких груп клієнтів має доступ технічний спеціаліст. Лише після вибору клієнтів (груп) технічний спеціаліст отримує доступ до їхніх пристроїв та відповідні сповіщення.
  3. Адміністратор може у будь-який час гнучко коригувати це завдання.


Чи була ця інформація корисною?

Contact

Зверніться до служби підтримки.

Повідомте нам, як ми можемо вам допомогти.