Перейти до основного вмісту

Як видалити свій обліковий запис

Частини цього вмісту могли бути перекладені автоматично або за допомогою штучного інтелекту.

Ви можете видалити свій обліковий запис через Управління обліковим записом заявка.

Highlightbox

Майте на увазі, що ця дія є незворотною. Після того як процес видалення вашого облікового запису розпочнеться, його неможливо скасувати.


Щоб видалити свій обліковий запис

  1. Перейти до appDrawerApp Drawerbreadcrumb dividerAccountbreadcrumb dividerGeneral
  2. Натисніть Видалити профіль користувача
  3. Введіть свій поточний пароль (не обов’язково, якщо ви зареєструвалися через соціальну мережу, наприклад, Google або Apple)
  4. Натисніть Видалити обліковий запис


Якщо ви видалите свій обліковий запис

  • Ви будете виведені з системи та втратите доступ до свого облікового запису
  • Усі дані, створені вашим обліковим записом, будуть видалені


Якщо ви є останнім користувачем у вашій компанії

  • Усі ваші підключені пристрої будуть відключені від ConnectedCooking
  • Ваші кулінарні програми, дані HACCP та дані про використання будуть видалені

Чи була ця інформація корисною?

Contact

Зверніться до служби підтримки.

Повідомте нам, як ми можемо вам допомогти.