Блокування користувача не призводить до видалення даних, які цей користувач створив або до яких він має доступ.
Що означає «заблокувати користувача»?
Якщо ви заблокуєте користувача вашої компанії, він більше не зможе увійти в систему. Крім того, користувач буде виведений із усіх активних сеансів ConnectedCooking, наприклад, у веб-браузері чи мобільному додатку.
Як заблокувати користувача?
- Перейти до
Add Drawer
Administration
Users
- Пошук для користувач та натисніть на три крапки
- Натисніть на Заблокувати користувача
- Натисніть на Замок