Yönetim alanındaki “Cihazlar” menüsünden, ConnectedCooking hesabınızda kayıtlı tüm cihazları yönetebilir ve gerekirse kayıtlarını silebilirsiniz.
İşlevsellik ve Prosedür
- Bağlı tüm cihazlar bir tablo halinde gösterilir.
- Bir cihazın kaydını silmek için, ilgili cihazın sağındaki üç noktaya tıklayın ve “Kaydı Sil” seçeneğini seçin.
- Aşağıdaki uyarıyı içeren bir açılır pencere belirir:
- “Cihazın kaydını sildiğinizde, cihaz ConnectedCooking ile bağlantısı kesilecek ve artık durum mesajları, HACCP verileri veya hata mesajları göndermeyecektir. HACCP verileriniz erişilebilir durumda kalacaktır.”
- “Cihazımın artık ConnectedCooking’e bağlı olmayacağını anladım” seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretleyin.
- “Kayıt Sil” düğmesine tıklayarak kayıt silme işlemini onaylayın.