Hesabınızı şu yolla silebilirsiniz: Hesabı Yönet uygulama.
Bu işlemin geri alınamaz olduğunu lütfen unutmayın. Hesabınızın silinme işlemi bir kez başlatıldığında geri alınamaz.
Hesabınızı silmek için
- Şuraya git
App Drawer
Account
General
- Dokun Kullanıcı profilini sil
- Mevcut şifrenizi girin (Google veya Apple gibi bir sosyal medya hesabı üzerinden kayıt olduysanız bu adım zorunlu değildir)
- Dokun Hesabı sil
Hesabınızı silerseniz
- Oturumunuz kapatılacak ve hesabınıza erişiminizi kaybedeceksiniz
- Hesabınız tarafından oluşturulan tüm veriler silinecektir
Şirketinizdeki son kullanıcıysanız
- Bağlı tüm cihazlarınızın ConnectedCooking bağlantısı kesilecektir
- Yemek pişirme programlarınız, HACCP verileriniz ve kullanım verileriniz silinecektir