Bir kullanıcının hesabını kilitlemek, bu kullanıcının oluşturduğu veya erişim hakkına sahip olduğu verileri silmez.
Bir kullanıcıyı kilitlemek ne anlama gelir?
Şirketinizdeki bir kullanıcıyı kilitlerseniz, bu kullanıcı artık oturum açamaz. Ayrıca, kullanıcının tüm aktif ConnectedCooking oturumlarından (örneğin, web tarayıcısı, mobil uygulama) oturumu kapatılır.
Bir kullanıcıyı nasıl kilitleyebilirim?
- Şuraya git
Add Drawer
Administration
Users
- Arama için kullanıcı ve şuraya dokunun: üç nokta
- Şuraya dokunun Kullanıcıyı kilitle
- Şuraya tıklayın Kilit