Ana içeriğe geç

Uyarıları "yoksayılmış" olarak işaretleme

Bu içeriğin bazı bölümleri otomatik olarak veya yapay zekâ ile çevrilmiş olabilir.
Highlightbox

Digital Service Manager hesabınızda belirli uyarıları “göz ardı edildi” olarak işaretleyebilirsiniz. Bu sayede, uyarı listenizi incelerken müşterinin cihazında hâlâ mevcut olan ancak sizin için artık önemi kalmayan cihaz hatalarını gizleyebilirsiniz. Bu işlem, müşterinizin ConnectedCooking hesabındaki ilgili cihazın hata durumunu da sıfırlar.

Highlightbox

Not: Uyarıları göz ardı etmek, mutfaktaki fiziksel cihazdaki hata durumunu etkilemez. Cihazda hâlâ bir hata varsa, siz sıfırlanamıyor Bu işlevle! Hatalar, yalnızca uzaktan veya yerinde sorun giderme yoluyla gerçekten çözüldüğünde, bilgiler otomatik olarak ConnectedCooking veya Digital Service Manager’a aktarılır.

Çözüm adımları:

  1. “Uyarılar” seçeneğine tıklayın ve ardından göz ardı etmek istediğiniz uyarıya tıklayın.
  2. Uyarının ayrıntılı görünümünde, sağ üst köşedeki “...” simgesine tıklayın ve ardından “Uyarıyı göz ardı et” seçeneğine tıklayın.
  3. Bir pencere açılacaktır. Burada bir yorum Bu uyarıyı neden görmezden gelmek istediğinizi açıklayın; böylece iş arkadaşlarınız bu eyleminizi anlayabilir. Bu not, daha sonra bu cihaza erişimi olan tüm hizmet ekibi iş arkadaşlarınız tarafından görülebilecektir. Müşteriniz bu gerekçeyi göremeyecektir.
Highlightbox

Bu işlem manuel olarak geri alınamaz. Bu uyarının durumu yalnızca cihazın kendisi tarafından “çözüldü” olarak değiştirilebilir.

Yoksayılan tüm uyarıları görüntüle:

  1. “Uyarılar” seçeneğine tıklayın
  2. “Gizlenen” sekmesinde, gizlediğiniz tüm uyarıların bir özetini bulabilirsiniz.

Bu bilgi yardımcı oldu mu?

Contact

Destek ile iletişime geçin.

Size nasıl yardımcı olabileceğimizi bize bildirin.