Treceți la conținutul principal

Cum să vă excludeți contul din invitațiile partenerilor de servicii

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
  1. Conectează-te la contul tău Digital Service Manager
  2. Faceți clic pe „Setări” în meniul din stânga
  3. Selectați fila „Companie”
  4. Găsiți opțiunea „Afișează compania mea în căutarea partenerilor din sectorul public” și dezactivați butonul albastru de lângă aceasta pentru a exclude compania dvs. din căutare
  5. Derulați până în partea de jos a paginii și faceți clic pe „Salvare” pentru a aplica modificările și a continua
Highlightbox

Dacă dezactivați această opțiune, Compania nu va mai fi listată public pe ConnectedCooking și nu vor fi vizibile pentru clienții care caută servicii digitale. Acest lucru nu afectează sensul invers – puteți în continuare să trimiteți în mod proactiv invitații către clienții pe care îi alegeți.


A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.