Treceți la conținutul principal

Cum se deblochează utilizatorii

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.

Ce înseamnă să deblochezi un utilizator?

Când deblochezi un utilizator blocat, acesta se poate autentifica din nou și poate folosi ConnectedCooking în mod normal.


Cum pot debloca un utilizator?

  1. Accesează appDrawerAdd Drawerbreadcrumb dividerAdministrationbreadcrumb dividerUsers
  2. Căutare pentru utilizator și atingeți butonul trei puncte
  3. Atingeți Deblochează utilizatorul
  4. Faceți clic pe Deblochează

A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.