Treceți la conținutul principal

Cum se șterge o conexiune a unui client

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.

Eliminarea unei conexiuni a unui client înseamnă că nu veți mai avea acces la nicio informație care v-a fost partajată cu privire la client și la dispozitivele acestuia. Nu veți șterge contul ConnectedCooking al clientului, dar acest client nu va mai fi vizibil în contul dvs. din Digital Service Manager.

Highlightbox

Atenție: această acțiune nu poate fi anulată. Puteți restabili conexiunea doar trimițând o nouă invitație, cu acordul clientului.

Pașii soluției:

  1. În calitate de administrator: Deschideți meniul „Clienți” din Digital Service Manager.
  2. Afișează lista tuturor conexiunilor existente ale clienților.
  3. Pentru clientul dorit din listă, faceți clic pe cele trei puncte din dreapta.
  4. Selectați opțiunea „Eliminare conexiune client” din meniul derulant.
  5. Confirmați ștergerea în caseta de dialog care apare.
Highlightbox

Administratorul de la sediul clientului va primi apoi un e-mail prin care va fi informat cu privire la întreruperea conexiunii.


A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.