Treceți la conținutul principal

Gestionarea dispozitivelor în ConnectedCooking

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
Highlightbox

În meniul „Dispozitive” din zona de administrare, puteți gestiona toate dispozitivele înregistrate în contul dvs. ConnectedCooking și le puteți dez înregistra, dacă este necesar.

Funcționalitate și procedură

  • Toate dispozitivele conectate sunt afișate într-un tabel sinoptic.
  • Pentru a dezînregistra un dispozitiv, faceți clic pe cele trei puncte din dreapta dispozitivului dorit și selectați „Dezînregistrare”.
  • Apare o fereastră pop-up cu următorul mesaj:
    • „Atunci când dezactivați înregistrarea dispozitivului, acesta va fi deconectat de la ConnectedCooking și nu va mai trimite mesaje de stare, date HACCP sau mesaje de eroare. Datele dvs. HACCP vor rămâne disponibile.”
  • Bifați caseta „Înțeleg că dispozitivul meu nu va mai fi conectat la ConnectedCooking.”
  • Confirmați anularea înregistrării făcând clic pe butonul „Anulare înregistrare”.

A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.