Treceți la conținutul principal

Cum se activează sau se dezactivează notificarea „Liste de verificare aproape de final” în aplicația HMP?

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
Highlightbox

Acesta „Notificare privind finalizarea listelor de verificare” Această funcție trimite o notificare push cu 30 de minute înainte de expirarea listei de verificare.

Setare implicită: Pentru dispozitivele conectate prin Cod QR, această funcție este activat în mod implicit.

Pentru utilizatorii conectați prin intermediul adresa de e-mail, activarea sau dezactivarea trebuie efectuată manual.

Pași pentru activarea sau dezactivarea notificării

  1. Accesați pagina Managementul igienei modul și selectare Structură.
  2. Selectați grupul:
    Găsiți grupul pentru care doriți să activați sau să dezactivați notificarea.
  3. Faceți clic pe pictograma clopoțel:
    Faceți clic pe pictograma clopoțel lângă grupul dorit.
  4. Modificați setarea:
    În fereastra pop-up, activează sau dezactivează „Aplicație mobilă” în cadrul funcției
    „Listele de verificare se închid în curând”.

Note

  • Setarea se aplică grupului selectat numai pentru utilizatorul care a activat-o.
  • Pentru a primi notificări push, utilizatorii trebuie să se autentifice în aplicația mobilă folosind adresa lor de e-mail.

A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.