Treceți la conținutul principal

Cum se șterge un client API

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.

Dacă doriți să ștergeți un client API existent deoarece nu mai aveți nevoie de el, puteți urma pașii de mai jos:

  1. Accesează appDrawerApp Drawerbreadcrumb dividerAdministrationbreadcrumb dividerIntegrationsbreadcrumb dividerAPI Clients
  2. Căutare acel Client API și atinge acel trei puncte
  3. Selectează Șterge
  4. Faceți clic Șterge pentru a continua
Highlightbox

Odată ce clientul API este șters, datele de autentificare asociate acestuia nu vor mai fi valabile și vor fi respinse de API-urile noastre.


A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.