Dacă un senzor nu mai este utilizat sau trebuie înlocuit, îl puteți dezînregistra din ConnectedCooking. Acest ghid vă arată cum să eliminați un senzor din contul dumneavoastră.
Soluție
- Conectează-te la ConnectedCooking
- Deschideți ConnectedCooking în browserul tău
- Autentificați-vă folosind datele de autentificare
- Accesați setarea „Senzori”
- Selectați opțiunea din meniu
Hygiene Management
Sensors & Gateways
- Faceți clic pe senzorul din listă pe care doriți să îl dez înregistrați
- Faceți clic pe „Simbolul roții dințate” în colțul din dreapta sus
- În fereastra nouă, faceți clic pe „Anulare înregistrare”
- Selectați opțiunea din meniu
- Confirmare
- Confirmați anularea înregistrării făcând clic pe „Confirmare”
- Faceți clic pe „Anulare înregistrare”
Senzorii neînregistrați nu vor mai transmite date către ConnectedCooking și pot fi găsiți în fila „Senzori” de mai jos „Senzori scoși din evidență”. Le puteți înregistra din nou oricând, folosind simbolul cu trei puncte sau din pagina cu detalii despre senzor.
Dacă un senzor este deja dezînregistrat, acesta poate fi șters folosind simbolul cu trei puncte.