Treceți la conținutul principal

Cum să inviți un administrator sau un tehnician

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.

Dacă doriți să adăugați o altă persoană din cadrul companiei dumneavoastră la contul dumneavoastră existent de Digital Service Manager, puteți face acest lucru cu ușurință, invitând-o ca utilizator. Nu este necesară nicio înregistrare suplimentară.

Highlightbox

Doar administratorii pot invita utilizatori noi. În calitate de tehnician, vă rugăm să contactați un administrator din cadrul companiei dumneavoastră.

Pașii soluției:

  1. Deschideți setările și selectați fila „Utilizatori”.
  2. În secțiunea de prezentare generală, veți vedea toți utilizatorii asociați contului companiei și rolurile acestora (administrator sau tehnician).
  3. Faceți clic pe „Adăugați utilizator”.
  4. Selectați formula de adresare și introduceți prenumele, numele și adresa de e-mail a noului utilizator.
  5. Selectați rolul dorit: administrator sau tehnician. Consultați Overview of user rolesLink icon
  6. Trimite invitația.
Highlightbox

Vă rugăm să rețineți că, din motive de securitate, invitațiile sunt valabile doar pentru 30 de zile.

Ce urmează?

Utilizatorul va primi un e-mail cu un link pentru a accepta invitația. Atenție: dacă există deja un profil de utilizator ConnectedCooking, utilizatorul trebuie să se deconecteze înainte de a da clic pe linkul din e-mail!

  • Numele și adresa de e-mail sunt completate automat, iar utilizatorul își poate personaliza numele.
  • Utilizatorul trebuie să stabilească o parolă.
  • Apoi, aceștia trebuie să accepte și să confirme declarația de consimțământ și termenii de utilizare.
  • Acum, noul utilizator se poate autentifica și face parte din compania dumneavoastră.
Highlightbox

Totul este acum pregătit pentru un administrator invitat. Cu toate acestea, dacă ați invitat un tehnician, trebuie mai întâi să îi acordați acces la clienții pe care ar trebui să îi poată asista.

Important: Tehnicienii trebuie să fie în continuare alocați clienților:

  1. După acceptarea cu succes, noul utilizator apare cu rolul care i-a fost atribuit în lista generală a utilizatorilor.
  2. Folosind cele trei puncte de lângă utilizator și opțiunea „Grupuri partajate”, puteți specifica la ce grupuri de clienți are acces tehnicianul. Abia după ce clienții (grupurile) au fost selectați, tehnicianul are acces la dispozitivele acestora și primește alarmele corespunzătoare.
  3. Această sarcină poate fi adaptată în mod flexibil de către administrator în orice moment.


A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.