Treceți la conținutul principal

Cum se blochează utilizatorii

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
Highlightbox

Blocarea unui utilizator nu duce la ștergerea datelor create de acesta sau la care acesta are acces.

Ce înseamnă să blochezi un utilizator?

Dacă blocați un utilizator al companiei dumneavoastră, acesta nu va mai putea să se autentifice. De asemenea, utilizatorul va fi deconectat din toate sesiunile active din ConnectedCooking, de exemplu din browserul web sau din aplicația mobilă.


Cum pot bloca un utilizator?

  1. Accesează appDrawerAdd Drawerbreadcrumb dividerAdministrationbreadcrumb dividerUsers
  2. Căutare pentru utilizator și atingeți butonul trei puncte
  3. Atingeți Blocare utilizator
  4. Faceți clic pe Blocare

A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.