Treceți la conținutul principal

Cum se înregistrează și se șterg gateway-urile

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
Highlightbox

Pe site-ul ConnectedCooking se pot înregistra sau șterge gateway-uri. Acest lucru permite o gestionare ușoară și garantează că sunt utilizate doar gateway-urile active și necesare.


Înregistrați o poartă de acces

  1. Accesați secțiunea „Managementul igienei”
    • Accesați aplicația Managementul igienei
  2. Accesați „Senzori și gateway-uri” -> Gateway-uri
    • Faceți clic pe „+ Adăugare nou'
    • Introduceți numărul de serie din 16 cifre al gateway-ului -> Pasul următor
    • Introduceți numele și selectați grupul
    • Configurare completă cu setări pentru alarme
    • Confirmați cu Salvează modificările
  3. Verificare
    • Portalul apare acum pe pagină
    • Verificați dacă starea și conexiunea sunt afișate corect



Ștergerea unei porți de acces

  1. Accesați secțiunea „Managementul igienei”
    • Accesați „Senzori și gateway-uri” -> Gateway-uri
  2. Selectați poarta de acces
    • Găsiți poarta de acces pe care doriți să o eliminați
    • Faceți clic pe gateway în vizualizarea gateway-urilor și selectați rotița din colțul din dreapta sus
    • Faceți clic Șterge în partea stângă jos
  3. Confirmare
    • Confirmați acțiunea în fereastra de dialog și faceți clic pe „Ștergere”
    • Portalul a fost șters și nu mai este vizibil


A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.