Treceți la conținutul principal

Ce se întâmplă cu conexiunile existente ale unui utilizator cu clienții dacă îl invit să se alăture contului companiei mele?

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.

Este posibil să invitați utilizatorii serviciului care fac deja parte dintr-o altă companie din cadrul Digital Service Manager să se alăture unei alte companii. Acest lucru permite utilizatorului să își păstreze profilul personal și să „se transfere la cealaltă companie”. Prin urmare, nu este necesar să se creeze un nou profil de utilizator cu o nouă adresă de e-mail.

Dar ce se întâmplă cu conexiunile existente cu clienții pe care utilizatorul le-a stabilit în cadrul fostei sale companii?

Highlightbox

Niciuna ale conexiunilor clienților pot fi transferate atunci când un utilizator își schimbă locul de muncă, întrucât clientul nu și-a dat consimțământul expres pentru o astfel de modificare a serviciului de asistență!

Cum pot clienții afectați să fie în continuare gestionați de noua companie?

Highlightbox

Se recomandă ca legăturile existente cu clienții să fie exportate sub formă de listă înainte de schimbarea companiei. Acești clienți pot fi apoi invitați din nou de către noua companie.


A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.