- Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Digital Service Manager
- Κάντε κλικ στην επιλογή «Ρυθμίσεις» στο μενού αριστερά
- Επιλέξτε την καρτέλα «Εταιρεία»
- Εντοπίστε την επιλογή «Εμφάνιση της εταιρείας μου στην αναζήτηση συνεργατών δημόσιων υπηρεσιών» και απενεργοποιήστε το μπλε διακόπτη δίπλα της, ώστε να εξαιρέσετε την εταιρεία σας από την αναζήτηση
- Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο «Αποθήκευση» για να εφαρμόσετε τις αλλαγές και να συνεχίσετε
Εάν απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, το Η εταιρεία δεν θα είναι πλέον εισηγμένη στο ConnectedCooking και δεν θα είναι ορατό στους πελάτες που αναζητούν ψηφιακές υπηρεσίες. Αυτό δεν επηρεάζει την αντίστροφη κατεύθυνση – μπορείτε ακόμα να στέλνετε προληπτικά προσκλήσεις σε πελάτες της επιλογής σας.