Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να διαγράψετε μια σύνδεση πελάτη

Τμήματα αυτού του περιεχομένου ενδέχεται να έχουν μεταφραστεί αυτόματα ή με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Η κατάργηση της σύνδεσης ενός πελάτη σημαίνει ότι δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση σε καμία πληροφορία που έχει κοινοποιηθεί σε εσάς σχετικά με τον πελάτη και τις συσκευές του. Δεν θα διαγράψετε τον λογαριασμό ConnectedCooking του πελάτη, αλλά ο πελάτης αυτός δεν θα εμφανίζεται πλέον στον λογαριασμό σας στο Digital Service Manager.

Highlightbox

Σημείωση: Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να ανακληθεί. Μπορείτε να αποκαταστήσετε τη σύνδεση μόνο στέλνοντας μια νέα πρόσκληση με τη συγκατάθεση του πελάτη.

Βήματα λύσης:

  1. Ως διαχειριστής: Ανοίξτε το μενού «Πελάτες» στο Digital Service Manager.
  2. Εμφάνιση της λίστας όλων των υφιστάμενων συνδέσεων πελατών.
  3. Για τον πελάτη που σας ενδιαφέρει στη λίστα, κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες στα δεξιά.
  4. Επιλέξτε την επιλογή «Αφαίρεση σύνδεσης πελάτη» από το αναπτυσσόμενο μενού.
  5. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται.
Highlightbox

Στη συνέχεια, ο διαχειριστής στις εγκαταστάσεις του πελάτη θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο θα ενημερώνεται για τη διακοπή της σύνδεσης.


Ήταν χρήσιμη αυτή η πληροφορία;

Contact

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.