Σε αυτό το άρθρο εξηγείται πώς μπορείτε να διαγράψετε χρήστες από τον λογαριασμό ConnectedCooking και ποιος έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Ποιος μπορεί να διαγράψει χρήστες;
- Οποιοδήποτε Διαχειριστής λογαριασμού μπορεί να διαγράψει οποιονδήποτε άλλο χρήστη του λογαριασμού ConnectedCooking
- Χρήστες με τον ρόλο του Διαχειριστής ομάδας – Προχωρημένες λειτουργίες μπορεί να διαγράψει χρήστες από τη δική τους ομάδα
Βήματα για τη διαγραφή ενός χρήστη:
- Μετάβαση στο
Administration > Users
- Αναζητήστε τον χρήστη και πατήστε τις τρεις κουκκίδες
- Επιλογή Διαγραφή λογαριασμού
- Επιβεβαιώστε στο αναδυόμενο παράθυρο κάνοντας κλικ Διαγραφή
Οι διαχειριστές λογαριασμών δεν μπορούν να διαγραφούν απευθείας. Πρέπει πρώτα να αλλάξει ο ρόλος τους, προκειμένου να είναι δυνατή η διαγραφή τους.