Ο αποκλεισμός ενός χρήστη δεν συνεπάγεται τη διαγραφή των δεδομένων που έχει δημιουργήσει ο χρήστης αυτός ή στα οποία έχει πρόσβαση.
Τι σημαίνει «κλείδωμα» ενός χρήστη;
Εάν κλειδώσετε έναν χρήστη της εταιρείας σας, αυτός δεν θα μπορεί πλέον να συνδεθεί. Ο χρήστης θα αποσυνδεθεί επίσης από κάθε ενεργή συνεδρία του ConnectedCooking, π.χ. από τον περιηγητή ιστού ή την εφαρμογή για κινητά.
Πώς μπορώ να κλειδώσω έναν χρήστη;
- Μετάβαση στο
Add Drawer
Administration
Users
- Αναζήτηση για το χρήστης και πατήστε το τρεις τελείες
- Πατήστε στο Κλείδωμα χρήστη
- Κάντε κλικ στο Κλείδωμα