Přeskočit na hlavní obsah

Jak odstranit zákaznické připojení

Části tohoto obsahu mohly být přeloženy automaticky nebo pomocí umělé inteligence.

Odstranění propojení se zákazníkem znamená, že již nebudete mít přístup k žádným informacím o zákazníkovi a jeho zařízeních, které vám byly sdíleny. Účet zákazníka v systému ConnectedCooking tím nesmažete, ale tento zákazník již nebude viditelný ve vašem účtu v Digital Service Manageru.

Highlightbox

Upozornění: Tento krok nelze vrátit zpět. Spojení můžete obnovit pouze zasláním nové pozvánky se souhlasem zákazníka.

Postup řešení:

  1. Jako správce: Otevřete v aplikaci Digital Service Manager nabídku „Zákazníci“.
  2. Zobrazte seznam všech existujících připojení zákazníků.
  3. U požadovaného zákazníka v seznamu klikněte na tři tečky vpravo.
  4. Z rozbalovací nabídky vyberte možnost „Odstranit připojení zákazníka“.
  5. V zobrazeném dialogovém okně potvrďte smazání.
Highlightbox

Správce v síti zákazníka poté obdrží e-mail s upozorněním na přerušení připojení.


Byla tato informace užitečná?

Contact

Kontaktujte podporu.

Dejte nám vědět, jak vám můžeme dále pomoci.