Tento článek vysvětluje, jak smazat uživatele v účtu ConnectedCooking a kdo k tomu má oprávnění.
Kdo může mazat uživatele?
- Jakýkoli Správce účtu může smazat jakéhokoli jiného uživatele v účtu ConnectedCooking
- Uživatelé s rolí Pokročilé nastavení správce skupiny mohou mazat uživatele ze své vlastní skupiny
Postup při mazání uživatele:
- Přejít na
Administration > Users
- Vyhledejte uživatele a klepněte na tři tečky
- Vybrat Smazat účet
- V rozbalovacím okně potvrďte kliknutím na Odstranit
Správce účtu nelze smazat přímo. Než bude možné jej smazat, je nutné nejprve změnit jeho roli.