Uživatelské role v ConnectedCooking určují přístupová práva v rámci účtu nebo skupiny. Správci účtů může změnit roli libovolného uživatele – kromě své vlastní role. Pokročilé nastavení pro správce skupin mohou upravovat role uživatelů v rámci své vlastní skupiny.
Chcete-li změnit roli uživatele:
- Přihlaste se do služby ConnectedCooking
- Klikněte na
Administration > Users
- Tento seznam uživatelů se zobrazí
- Kliknutím na tlačítko vyberte uživatele, kterého chcete upravit. tři tečky vpravo
- V kontextovém menu klikněte na „Upravit roli“
- Vyberte požadovanou roli ze seznamu
- Potvrďte kliknutím „Uložit změny“
Poznámka: Svou vlastní roli nelze změnit.