Svůj účet můžete smazat prostřednictvím Správa účtu aplikace.
Uvědomte si, že tento krok je nevratný. Jakmile bude proces smazání vašeho účtu zahájen, nelze jej zvrátit.
Jak smazat svůj účet
- Přejít na
App Drawer
Account
General
- Klepnutí Odstranit profil uživatele
- Zadejte své aktuální heslo (není nutné, pokud jste se zaregistrovali prostřednictvím sociální sítě, např. Google nebo Apple)
- Klepnutí Smazat účet
Pokud smažete svůj účet
- Budete odhlášeni a ztratíte přístup ke svému účtu
- Všechna data vytvořená vaším účtem budou smazána
Pokud jste posledním uživatelem ve vaší společnosti
- Všechna vaše připojená zařízení budou odpojena od služby ConnectedCooking
- Vaše programy vaření, údaje HACCP a údaje o používání budou smazány