Zablokování uživatele nevede k odstranění žádných dat, která tento uživatel vytvořil nebo k nimž má přístup.
Co znamená „zablokovat“ uživatele?
Pokud zablokujete uživatele ve vaší společnosti, nebude se již moci přihlásit. Uživatel bude rovněž odhlášen ze všech aktivních relací ConnectedCooking, např. z webového prohlížeče nebo mobilní aplikace.
Jak mohu zablokovat uživatele?
- Přejít na
Add Drawer
Administration
Users
- Hledat pro uživatel a klepněte na tři tečky
- Klepněte na Zamknout uživatele
- Klikněte na Zámek