Aplikace Digital Service Manager nabízí dvě uživatelské role, které zajišťují efektivní a bezpečné využívání platformy: správci a technici. Správci mají plná oprávnění a mají přístup ke všem funkcím a nastavením. Technici mají naopak omezený přístup a mohou provádět pouze vybrané úkoly.
Přehled uživatelských práv
Úkol | Správce | Technik |
|---|---|---|
Zobrazit upozornění / potlačit konkrétní upozornění | bez omezení | pouze pro přidělené zákazníky |
Přidat zařízení pro zákazníky | bez omezení | pouze pro přidělené zákazníky |
Vzdálený přístup k zařízením zákazníků | bez omezení | pouze pro přidělené zákazníky |
Přidat záznamy do digitální servisní knížky | bez omezení | pouze pro přidělené zákazníky |
Přidávat poznámky k zákazníkům, skupinám nebo zařízením | bez omezení | pouze pro přidělené zákazníky |
Pozvat nové zákazníky / reagovat na pozvánky | ano | ne |
Upravit nastavení společnosti (kontaktní údaje, viditelnost atd.) | ano | ne |
Pozvěte uživatele, přiřaďte jim role a zákazníky | ano | ne |
Nastavit oznámení (push / e-mail) | ano (každý zvlášť) | ano (každý zvlášť) |
Technici musí být vždy nejprve správcem přiřazeni k zákazníkům, kterým mají poskytovat podporu, než mohou začít pracovat.